This is a story I wrote in 8th

This is a story I wrote in 8th grade, for school. I’m currently trying to translate it. So exclusive contese for Norwegian readers. 

 

”DEN PERFEKTE FAMILIE” (LIKSOM)

STIL

 

Jeg løp som en perfekt sprinter for jeg visste at jeg skulle vært hjemme for 15 minutter siden. Kommer jeg mer enn 16 minutter for sent, så får jeg tv, PC, ute og venneforbud. Jeg måtte forte meg nedover den bratte, glatte nedoverbakken, før jeg måtte løpe opp den sandete, bratte oppoverbakken, før jeg måtte løpe ned den strie, brede elven og opp den høye spiraltrappen som er pyntet med sølv, gull og edelstener. Likevel kom jeg inn hele 19 minutter for sent, så da ble det 3 uker uten venner, PC, tv og ute forbud. En ting som gjør det verre er at jeg må sitte igjen på hjemmeskole i 50 minutter i 8 uker. Da jeg kom hjem var heldigvis pappa i mobilen, og mamma planla reisen sin til Kasakhstan for å være lege der i 3 uker og 4 dager, så dermed slapp jeg kjeften men ikke straffen. Eller egentlig så måtte jeg vente på at jeg skulle få ubegrenset med kjeft og selvfølgelig den uendelige handleturen på, hvis jeg er heldig, 4 timer. Nå er vi ute og dermed er jeg et snilt barn som får masse godteri, som det ser ut som mamma handler til meg, men egentlig har mamma pengene mine som hun betaler med.

Vi ser så perfekte ut men er vi det? NEI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeg har prøvd å flykte, men hver eneste gang mislykkes jeg som oftest fordi en av de 20 livaktene mine fersker meg, eller fordi jeg blir avslørt av et av de 100 kameraene våre, eller til slutt, men ikke minst, av bevegelses-sensorene våre som er koblet direkte til alle alarmene i huset vårt, og mine 20 livakters 5 mobiler, og mamma og pappas 40 mobiler, og til og med til mine egne 9, men de er i ustand. Egentlig så er de i ustand fordi jeg har prøvd å ødelegge dem ved å hive dem ca 5 meter opp i været og 4 meter bort til motorveien. Der kjører det fra 1-10 biler over dem, og så løper jeg ut og henter dem, og så løper jeg ofte for livet tilbake igjen. Tro det eller ei men mobilen min har et sterkt lag som mamma har oppfunnet, og mekanikeren har satt den på så den tåler alt mulig, men det gjør ikke alarmene på mobilene mine, så da var det problemet løst. Da var det bare igjen den sporingsmekanismen i meg og mobilene mine. Jeg har løst det ved at jeg ga meg et sterkt støt, men tro det eller ei, det gjorde ikke vondt fordi min beste venn og min beste oppfinner har samarbeidet om å lage et støt som ikke skader mennesker.

Her i år 2319 har vi nå har svevende biler som går på den eksosen vi har sluppet ut og sender av gårde vann som dufter nydelig (der var to naturkriser løst). Bilene blir styrt av en satellitt, så det er veldig enkelt å kjøre bil. Det er som å spille et dataspill. Man bare stiller inn stedet man skal til, hvor fort man skal/vil kjøre, hvor lang tid man har på seg til å komme dit, og hvor gammel man er, og så er det gjort. Dette har derfor ført til at aldersgrensen for å kjøre bil er flyttet ned til 10 år, men i det siste har satellitten hatt mange uhell. Derfor er det anbefalt at man bør ha en sjåfør som kan kjøre med ratt. Det er bare noen få igjen av folk som kan den gamle måten å kjøre på. Egentlig er det kun bussjåfører som kan det, fordi de har så mange liv de må ta vare på når de kjører bussen sin. I det siste har billettprisen på bussbilletter økt mye siden det er eneste måten å komme seg trygt frem på. Mange bussjåfører har begynt som enkelt-sjåfører fordi de rike familiene ikke gidder å ta buss og bussjåførene får veldig god lønn. Gjennomsnittet på lønn er 5 millioner i året men enkelt-sjåførene tjener 5 millioner i måneden for å kjøre de rike som oss. Jeg er derfor nødt til å ha enda en som passer på meg, og dette av alle steder i bilene mine. Da hjelper det lite at jeg har klart å fjerne sporingsmekanismen i min mobil og i meg. Et problem løst og et som tok dets plass. Mamma og pappa tjener masse penger siden det er de som eier buss-firmaene. De øker lønnen til bussjåførene og da får storebroren min som er bussjåfør mer i lønn, noe som fører til at han kan flytte hjemmefra. Det er veldig fint for meg siden da er han som sladrer om alt jeg gjør borte. Jeg har en søster som er TV-reporter, og på grunn av at satellitten har uhell og alt med buss og lignende skjer er det masse å rapportere om på TV. Dette fører til at hun også får bedre lønn og kan flytte hjemmefra. Hun er den eneste som kan hjelpe meg med å angripe innenifra, men heldigvis ikke før 2 uker etter at broren min har flyttet, så dette gir meg enda en sjanse til å prøve å rømme. Den husarresten jeg fikk slutter om 3 dager og mamma reiser om 4 dager så da har jeg 10 dager til å finne ut hvordan jeg kan stikke av og så stikke av.

Jeg har begynt å planlegge og mamma har dratt. I morgen er min sjanse. Jeg har fått storesøsteren min til å være med på det. I morgen er det nemlig lørdag og da har jeg 2 timer der jeg vil være, med kun to livvakter som passer på meg. Denne gangen har jeg valgt bondelandet. Storesøsteren min skal være med meg og hun skal kle seg ut som meg mens jeg løper for livet vekk fra sivilisasjonen for alltid.

 

NÅ ER DEN STORE DAGEN HER.

Klokken er 12 og jeg er på vei til Runseruds gård. Om 56 minutter og 23 sekunder er vi der.

Vi er nå fremme og nå må jeg gjøre meg klar. Snakkes snart.

Nå har jeg tatt på meg skuddsikker vest og dekket hele kroppen med Liko. Det er et stoff som ingenting kan komme gjennom og alle min våpen, kuler, magasiner, alle mine penger, all min mat, all min drikke og en gave fra min søster alt dette pakket inn i en sekk på 600 liter som jeg har med meg. Heldigvis har mammaen min funnet opp Mikronuja. Det er en 1 kubikkcentimeter stor maskin som gjør alt den er i kontakt med av ikke-levende organismer til en 100-del av størrelsen og tyngden, så nå er sekken min kun 6 liter stor og veier kun 5 kilo. Noe annet veldig praktisk med sekken er at den kan gjøres om til et hus så nå er det bare å sette i gang med rømningsplanen.

Til nå har alt gått plettfritt og jeg er en mil unna.

Jeg er glad for å meddele at jeg ikke er fanget enda og nå har det gått 1 uke så jeg erklærer herved at jeg klarte å stikke av.

Og før jeg sier hadde, må jeg si to ting til: storebroren min heter Murom, storesøsteren min heter Eklnimrenu, jeg heter Tometusen, mamma heter Lusi og pappa Hanenuim. Til slutt vil jeg si at jeg har klart meg fint og mamma har kommet hjem og alle synes veldig synd på dem fordi jeg har rømt. Jo, og forresten, jeg har funnet meg en veldig kul gjeng av barn som har flyktet som jeg bor sammen med. Vi hjelper politiet uten at de vet noe men den historien kommer kanskje i en annen stil. Med dette sier jeg takk for at du leste denne fortellingen.

 

 

 

Copyright: Mikkel Adrian Almenningen.

Redigert av Office, Word og Lise Lotte.

PS: Ha en fin dag og et videre fint liv, husk og leve livet mens du kan. Håper du likte det du nettopp leste

 

Karakter: 5++

Advertisements

One thought on “This is a story I wrote in 8th

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s